VAD GÖR VI !

Vi jobbar genom kulturella, pedagogiska, sociala och genom olika former av föreläsningar, workshops,utställningar, musik, teater, utflykter, osv.

 Utbildning :
I vår förening ser vi fram emot att hjälpa nyanlända med studievägledning i olika inriktningar, hjälpa de som är redan färdigutbildade och tipsa dem om hur man ansöker om bedömning och vilken myndighet man ska vända sig till. Hjälpa också de som vill plugga och har funderingar kring hur det går till att söka och vilka tider och allt man ska tänka på när det gäller utbildning, behörighet, höja betyget, räkna ut meritvärdet..osv.
Vi kör en individuell rådgivning så att varje person får hjälp beroende på vilket behov hen har.
 Socialt arbete : 

I vår förening uppmuntrar vi för volontärarbetet, vi har ett antal volontärer som bidrar och är naturligtvis en del av föreningens framgång.

Volontärarbetet är ett viktigt verktyg för nyanlända för att hitta jobb och berika CV.

Volontärarbetet visar hur engagerad man är och dessutom skapar man ett brett nätverk i sociala livet.

 Hitta jobb:
Angående jobbsökning så tar vi upp mycket jobbtips regelbundet genom föreläsningar, möten mellan arbetsgivare och jobbsökare. Vi fokuserar på de viktigaste faktorerna som spelar en avgörande roll för att hitta jobb såsom kommunikation och att skapa nätverk samt hur man ordnar sitt CV och personliga brev.

© 2019 by Tillsammans är vi starka team 

  • w-facebook